Продължително усъвършенстване с курсове по миглопластика от Женя Мянкова

Ако сте професионалист или пък начинаещ в сферата на миглопластиката, на ваша помощ идват чудесните курсове на Женя Мянкова. Изключително детайлна информация за тях можете да намерите на https://myankova.com/obucheniya.  Тук, обаче, ще поговорим набързо за това, за да ви дадем повече информация по въпроса.

Както всички знаем, работата в индустрията за разкрасителни процедури изисква високо ниво на умения, познаване на съвременните процедури и иновативните материали, налични на пазара. За развиване на първоначалните познания и умения на помощ идва курс по миглопластика за начинаещи на Женя. Той осигурява основата, върху която можете да надграждате, като същевременно предлага достатъчно познания и умения, че да сте готови да работите в салоните по разкрасяване.

Този курс включва анатомия и физиология, основна информация за миглите, за очния контур, за погледа, за използваните материали, а също и за процедурите по безопасност. Той също включва и богат практически опит, като могат да се взимат и допълнителни часове по практика. Всичко това се извършва на малки групи под ръководството на опитен професионалист, което позволява всеки да получи нужното индивидуално внимание, за да се развие възможно най-добре като специалист по миглопластика.

Разбира се, този курс е подходящ и за всички вече работещи в индустрията, които смятат, че имат нужда да опреснят познанията си или да отработят процедури, които не са изпълнявали скоро, под ръководството на специалист, който се занимава от дълги години с това. Съответно, курсът за начинаещи не е задължително и само за хора, които не са имали предишен опит в индустрията.

Същевременно, ако добре познавате основите, ако работите в сферата на миглопластиката и ако искате да се развивате допълнително и да добавяте още и още в репертоара си, Женя също има решение. Това е нейният курс по миглопластика за напреднали, който покрива някои специфични процедури в индустрията, изискващи специално обучение. Тук тя също обръща индивидуално внимание на всеки един от курсистите, за да сте сигурни, че сте овладели материала. Естествено, преминава се и през теоретичните основи, но и силно се набляга на практиката върху модели, за да можете да постигнете завършени умения по специализирани процедури по миглопластика.

Всеки от курсовете се провежда в град Варна на малки групи при предварително записване. По желание, обаче, ако нямате възможност да ги посещавате в определените часове, имате опцията да се консултирате директно с Женя и да получите персонална оферта за обучение. Това позволява курсовете да се нагодят към всеки график и ритъм на живот, така че никой да не остава назад, стига да иска да се развива.

След всеки от курсовете получавате фирмен сертификат, като при завършване на курса за начинаещи имате възможност допълнително да заявите сертификат от МОН.

Значението на професионалното обучение не може да бъде надценено. Този тип курсове, при които работите под ръководството на опитен професионалист и получавате всички нужни ви познания, са нещо, което може да ви направи специалисти в областта на миглопластиката и да ви позволи да поемете към изпълнението на своята мечта. Съответно, ако искате повече информация или да се запишете за някой от курсовете, посетете myankova.com и научете повече, вижте кога се провежда следващия курс по миглопластика или се свържете директно с Женя.

Author: admin