Още за образователните постелки, килимчета за игра за бебета

-Килим-трансформатор. Може да се използва не само като образователна играчка, но и като постелка по време на разходка, когато сте някъде на гости или при посещение на лекар.

-Килим пъзел за игра за бебета. Продуктът се състои от отделни елементи, които трябва да бъдат правилно и последователно свързани помежду си, за да се получи цялостна картина. Моделът е подходящ за деца от 3 години, които вече знаят как да седят и ходят. Перфектно развива логиката, заема малко място.

Възрастови характеристики за различните килимчета за игра за бебета

  • До половин година. В тази ранна възраст детето често все още лежи, така че най-добрият вариант би бил модел с дъги, страни или килими за люлка;
  • От шест месеца до 1 година. Класически модели или трансформиращи се килими с различни скрити елементи, които могат да създават звук, ще направят;
  • От 1 година или повече. На тази възраст бебето става все по-съзнателно, все повече го привличат сюжетните игри. Подходящи са модели с интерактивни детайли или подложки за пъзели.

От какъв материал се произвеждат детските килимчета за бебета

Според вида на материала различаваме:

-Текстилни килимчета за игра за бебета. За производството се използват естествени тъкани с различни текстури.

-Модели килимчета за игра за бебета от тънък каучук или пенополиетилен. Такива модели са особено удобни за разходки, посещение или посещение на лекар. Лесни за почистване, не изискват специални грижи.

-Комбинирани видове детски килимчета за игра за бебета. Съставени са от комбинация от материали – мушама, текстил и фолио.

Важно е и се спазва, че за производството на килимчетата за игра за бебета се използват 100% екологично чисти и хипоалергенни материали.

Всеки ден от живота на детето е цял свят, пълен с нови звуци, миризми, цветове и форми. Малките деца възприемат и усвояват информация с удоволствие и растат толкова бързо, че родителите нямат време да се изненадат как детето им, което току-що се е научило да се преобръща на една страна, вече активно пълзи из стаята, научавайки се да вземе първото си стъпки или произнасяне на първите срички.

Author: admin