Нужни ли да много дрехи и пари, за да се обличате със стил?

Определено не. Научете се да купувате дрехи и се фокусирайте върху придобиването на някои аксесоари, които могат да допълнят много тоалети. Това не е лесна задача, но познавайки тялото, стила си и изостряйки очите си в евтините магазини за дрехи, можете да успеете да се облечете много модерно, без да харчите много пари. С течение на времето ще знаете как да адаптирате гардероба си много по-добре към бюджета си.

Търсете части и аксесоари, които изглеждат добре, не е задължително да са скъпи.

Пазарувайте подходящи дрехи и изящни аксесоари, но съвпадайте или контрастирайте с много неща в гардероба си.

Изберете добри обувки и съчетайте с всичко. Има определени  обувки, които всяка жена трябва да има.

Основни дрехи от дамския гардероб и как да ги комбинираме

Има определени дрехи, които улесняват живота ви, които, като ги използвате по различни начини, ще ви позволят да променяте външния си вид и да изглеждате добре.

Бяла риза

От дамските ризи , бялата, в различните си модели и варианти, трябва да присъства в гардероба на всеки. Става за всеки повод и ви предлага безкрайни комбинации. Някои опции за комбиниране в зависимост от повода са:

За работа: С панталони и токчета те са идеалното облекло за офиса. Ако искате да добавите официалност, добър вкус и стил трябва да включите подходящ блейзър и контрастираща огърлица.

Излизане с приятели: За този повод можете да носите бялата си риза с дънки, колие или шал, а в зависимост от това къде отивате, обувки на ток или кецове.

Коктейлно събитие: Това облекло, комбинирано с поли, независимо дали са обикновени или шарени, къси, миди или дълги, завършва перфектния, бърз и лесен външен вид за посещение на събитие с коктейлен дрескод. Също така, можете да използвате панталони, щамповани или ярки с подходящо сако и аксесоари. Няма да има съмнение относно добрия ви вкус.

Популярната малка черна рокля е задължителна част от всеки гардероб.

Тя ще ви придружава на събития, които варират от официални до излети през уикенда. Така че, ако искате да обновите дрехите си , тя не трябва да липсва в списъка. Ако купите правилната, ще можете да я носите стотици пъти и никой няма да забележи, че е една и съща рокля

 Дънки

Няма дамска риза, тениска, сако или блейзър, които да не се комбинират с дънки. Можете да ги използвате с почти всичко. С всякакви обувки и аксесоари.

Панталони

Друга дреха, която не може да липсва в гардероба на една жена, са панталоните. Както всички основни неща, да знаете как да го комбинирате е ключът към използването му денем и нощем при всякакви поводи.

Източник: maksi-moda.bg

Author: admin