Как да изберем огнезащитна боя?

За какво помага огнезащитната боя

Всеки път, когато боядисвате търговска сграда, трябва да обмислите опцията за огнеупорна боя. Огнезащитните бои са декоративни, защитни покрития, предназначени да намалят разпространението на пламъци в случай на пожар. Тези бои спират разпространението на пожар, забавят разпространението му, намаляват интензитета на пожара и намаляват дима, който произвежда огънят. Този продукт спасява животи! Знаете, че искате този вид защита, остава само въпросът кой точно продукт купувате. Време е да изберете огнезащитна боя! Как го правиш?

Изберете огнезащитна боя според своите нужди

Препоръчваме Ви да изберете огнеупорна боя според основата, която ще боядисвате. Това е най-лесният начин да започнете да пазарувате. Има специфични видове огнезащитни бои, направени за всеки субстрат- за стомана или дърво. Има огнезащитни бои, направени специално за гипсокартон, което го прави чудесно допълнение към нов строителен проект. Има дори огнеупорен спрей, който е идеален за тъкани.

От тук ще искате да намерите правилната марка и размер на продукта. Може би е толкова просто, колкото да изберете опция с точното количество боя или спрей. Например, има огнеупорен спрей за тъкани. Един литър третира до 100 квадратни фута плат. Това означава, че е идеален за малки проекти като завеси и завеси, стенни завеси, униформи, зони около печки на дърва и други ограничени зони, които трябва да бъдат третирани за противопожарна защита. Ами ако имате много повече от това за пръскане? Забавителят на пламъка се предлага в бутилка от галон и обработва приблизително 400 квадратни фута. Ако пазарувате твърда основа, като стомана, можете да купите цяла кофа от 5 галона боя!

Получете помощ от експерти за огнезащитни бои

Ако търсите огнезащитна боя или спрей за вашето съоръжение, можете да спестите време, пари и разочарование, като изберете да закупите огнеупорна боя онлайн. Докато пазарувате от някой уебсайт, ще видите много страхотни опции за вашия предстоящ проект за боядисване. Ако искате обаче да си закупите огнезащитна боя на място, има експерти в бранша, които с удоволствие ще Ви помогнат да изберете правилния продукт за вашата конкретна ситуация!

Заслужава ли си огнеупорната боя?

Накратко, да! Огнеупорната боя спира разпространението на пожар, забавя разпространението на огъня, намалява интензитета на пожара и намалява дима, който пожарът произвежда. Този продукт спасява животи! Според FEMA, „Приблизително 6500 пожара в мазета на единични до двуфамилни жилищни сгради са докладвани на противопожарните служби в Съединените щати всяка година и са причинили около 65 смъртни случая, 400 наранявания и 278 милиона долара загуби на имущество.“ Огнеупорното покритие може драстично да намали всички тези показатели. Когато мислите за избора си на боя като буквално за разликата между живота и смъртта, очевидно е, че тази покупка си заслужава.

Author: admin