Изработка на онлайн магазин на изгодна цена

Днес, по-голямата част от традиционния, офлайн бизнес умува за отваряне на онлайн бизнес. Често, до нас се отправят запитвания за цена, за начин на изготвяне на онлайн магазин и за други подробности, касаещи дигиталния бизнес.

Ние, екипът на WebdesignBG.com сме в готовност да разработим чудесен онлайн магазин за Вашият бизнес, достатъчно е да пожелаете оферта от нас.

  • Доверявайки се на нашата компания, вие получавате:
  • нов, модерен уеб сайт, с продуктов каталог и възможност за поръчка, предназначен за крайния потребител, т.е. с адаптивен дизайн.
  • Сайт, който лесно да се класира на предни позиции в Google, тъй като бива съставен спрямо редица изисквания, касаещи SEO.
  • интеграция с куриерски услуги – онлайн разплащателни методи (плащане с карта, Borica, ePay и всички виртуални POS терминали от банки) –
  • когато се налага, интеграция със специфичен складов ссофтуер.
  • изготвяне на специфични модули, спрямо клиентите и тяхното желание.
  • въведително обучение, в случай, че за първи път се разработва онлайн магазин за Вас.
  • Технически съпорт.

Защо да изберете точно УебДизайнБГ?

Защото компанията разполага с креативни дизайнери, програмисти, SEO експерти, екип от специалисти, които ще разбере най-точно това, от което се нуждаете и ще представи бизнесът Ви в най-добрата светлина – онлайн, в Интернет пространството.

Още една причина, поради която да изберете Уеб Дизайн БГ – това е дългогодишният опит, дългите години труд и предлагане на софтуерни решения на пазара у нас.

Компанията е добре позната, разработила хиляди проекти за хора, както от България, така и от различни страни, в това число Гърция, Македония, Сърбия, Румъния, САЩ, Великобритания и др.

Важно за избора на агенция за уеб дизайн

Която и агенция да изберете, важно е да знаете, че портфолиото трябва да е красноречиво. Щом погледнете разработените проекти от дигиталната агенция, трябва да Ви стане ясно, дали агенцията прави добри проекти, или не. С удоволствие ВИ каним да погледнете портфолиото на Уеб Дизайн БГ, за да се уверите ,че проектите са на изключително високо ниво.

Отзивите – това е второто важно нещо, което трябва да гледате, когато решите да наемете фирма за уеб сайт.

Потребителите и тяхното мнение никога не са в грешка. Ако с една компания се работи трудно, то това ще се отрази в отзивите.

Цени за онлайн магазин

Цената на даден магазин варира и зависи от заданието. Бюджетът за електронен магазин не е лошо решение, тъй като в него може да се вмъкне и допълнително разработване на модули, с цел по-добра популяризация.

Не се притеснявайте да споделяте с консултантите на фирмата бюджет, който сте заделили за уеб дизайн на електронен магазин.

Финални думи

Ако статията Ви е впечатлила, ако фирмата, която бе представена по-горе, Ви се струва точната за Вас и за Вашите нови проекти, можете да направите запитване.

Най-лесно можете да сторите това по телефона. Телефон: 02 927 74 62, Мобилен: 0878 132 123

Доверете се на опитните експерти в областта на уеб дизайна и ще получите продукт, който да продава, ама много да продава.

Author: admin