Тоалетна вода за мъже Paco Rabanne Invictus – хит сред младежите

Много младежи вече осъзнаха, че този парфюм е ТОП на ТОП-а, а тези от Вас, които все още не са го тествали, то можем да Ви кажем, че е време да поправите тази грешка.

Paco Rabanne представи серията на този невероятен аромат още през далечната 2013 година.

Парфюмът Invictus се отличава с това, че представя мощ, енергия и динамика, неща, по които всяка дама си пада.

С аромат на свежест, свтлина и чистота, парфюмът осигурява чувство за сигурност

Специално предназначен за динамичния мъж, оптимистичния и креативния, Invictus представя специалния си дизайн във формата на трофейна купа.

„Победи света“ и преоткрий динамиката и енергията, това е мотото на този парфюм.

Ароматът се отличава я с пресни грейпфрут и морско споразумение, което да доведе до сърцето на ароматен дафинов лист и жасмин Hedione и основа на Уди гваяколовата дърво, пачули, дъбов мъх и амбра.

Година на издаване: 2013
Стил: Аquatic Woody
Тип парфюм: Fresh, Vibrant, Energic

Нашият екип се сдоби с този парфюм и с удоволствие споделя мнението си за него:

Изключително траен е! Два дни след първата употреба се усещаше по дрехите!

След като влезе в употреба, момичетата от компанията веднага го надушиха и ме разпитваха за него. Определено привлича женското внимание.

Качеството е 100%, в това няма спор, трайноста също отлична. Много съм доволен от избора на този парфюм

Финални думи, касаещи този парфюм

И в този случай, както и при много други парфюми, предлагани у нас, трябва да внимавате, да не попаднете на евтини ментета. Оригинален и качествен Paco Rabanne Invictus се отличава с това, че наистина е дълготраен, и с много приятно ухание.

Цената му е приблизително 150 лева, следователно тя може да бъде ориентир, като зависи от разфасовката. Естествено, мнозина смятат, че всеки лев, инвестиран в подобен парфюм си струва, тъй като наистина той е качествен и дълготраен.

Парфюмите, носещи марката Paco Rabanne са пример за фините аромати, мистични нюанси, изтънчената елегантност на бутилките, съчетани с астрологичните хобита на великия дизайнер. Уникалният аромат – Ultraviolet или дръзките парфюм XS – санаистина сред истинските хитове, легенди и сънища за повечето модни среди, през последното десетилетие.

И така, ако търсите мощност и динамична енергия, то тогава се насочете към този аромат, който съчетава неукротима свежест с животинска чувственост. Тоалетната вода Paco Rabanne Invictus за мъже е създадена за абсолютен герой, предизвикан и благословен от боговете.

Author: admin