Най-безопасният курс със спортни стимуланти за репродуктивната система

Такъв курс, колкото и да е странно, наистина съществува. За него научих от Дмитрий Яковина. Най-безопасен се явява този курс, при който вашите собствени полови жлези и репродуктивни органи продължават да работят напълно нормално.

Как е възможно това при взаимодействието на всички тези плюсове и минуси? Само чрез манипулиране на времето. Необходимо е приемът на лекарства да се структурира по такъв начин, че през деня да има време за естествената секреция на тестостерон.

Тази система се нарича стероиден минимализъм. Същността му се крие във факта, че сутрин използвате кратки препарати, а до вечерта те спират да заглушават ARC и не пречат на производството на вашите собствени полови хормони.

Факт е, че производството на хормони от нашето тяло има циркаден характер и се подчинява на биологичните ритми. По-специално, повечето тестостерон се произвежда през нощта, докато спите.

От описанието става ясно, че се нуждаем от много краткотрайни лекарства. Сред инжекционните не можем да намерим такива. Следователно трябва да използвате таблетните форми. Най-подходящите препарати са:

• Метан (действие 6 – 14 часа, 200% анаболен, 50% андрогенен)

• Anadrol (действие 9 – 15 часа, 320% анаболен, 30% андрогенен)

• Оксандролон (10 – 20 часа действие, 400% анаболен, 25% андрогенен)

• Перорален Туринабол (действие 16 – 24 часа, 180% анаболен, 50% андрогенен)

Лесният анализ показва, че по отношение на времето най-добри са метанът и анадолонът. Тези две лекарства ви дават най-много време, за да работят собствените ви жлези правилно.

Osandrolone и Oral Turinabol могат да се използват в такива режими само когато ги приемате през ден.

Много важно нещо, за което малко хора знаят, е, че по време на тренировка тестостеронът навлиза в мускулната клетка. Самото трениране създава необходимост от последващ анаболизъм (растеж), който тестостеронът и хормонът на растежа могат да предизвикат.

Ето защо, ако измервате естествените си нива на тестостерон след тренировка, те ще бъдат много по-ниски, отколкото преди тренировка.

Не забравяйте, че максималният ефект на стероидите започва с тренировките.

Това е, когато мускулите ви най-много се нуждаят от хормони. Следователно, цялата доза орални стероиди, съгласно описаната схема, трябва да се приема сутрин (преди тренировка, а не след).

Има два основни типа схеми за приемане:

1. Прием на препарати сутрин ВСЕКИ ДЕН (за такава схема само метан или анаполон)

2. Прием на препарати сутрин НЕ ВСЕКИ ДЕН (например през ден или два на 3-ти)

Лесно се разбира, че за да управлявате ситуацията, трябва да я контролирате. Това може да стане само чрез анализи.

Сутрин, преди да вземете хапчетата, трябва да дадете кръв за изследвания, за да разберете нивата на тестостерон и LH. Тези тестове могат да се правят на всеки две до четири седмици за проследяване на плазмените концентрации на тестостерон.

Ако видите, че нивото е спаднало значително, трябва да спрете приема на стероиди, докато нивото се нормализира. Между другото, има една много готина схема, при която редувате дните на прием на метан и кломид. Нека бъдем честни, че от такива схеми няма да станете Рони Колман, но можете да бъдете сигурни, че всичко е в ред с вашите полови жлези и органи. Всичко зависи от вашите приоритети.

Между другото, прочетох редица експерименти, при които всеки ден спортистите получават големи дози метан (50 – 100 mg) сутрин и за два месеца концентрацията на техния естествен тестостерон в плазмата намалява наполовина (от 18 – 19 на 8 – 9 nmol / l. ). Два пъти по-малко е, разбира се, но е по-добре от нула. Безспорно. Трябва обаче да разберете, че стероидите са изключително мощни и винаги трябва да бъдете внимателни.

Author: admin