Поликарт София – производител на папки, офис консумативи, биндери, книги, тетрадки и формуляри

„Поликарт ООД“ е фирма, която е известна с направата на пликове, кутии, кашони, етикети и  опаковки с печат от различни материали, както и конкурентните си цени на пазара. Тя разполага с всички необходими сертификати.

Предоставяме на клиентите си избор на конструкция, дизайн, материали, видове опаковки според нуждите, както и всякакъв вид печатни материали.

Предлагаме производството на фирмени материали като картонени стелажи и дисплеи, които да спестят място, антистатични вложки за електроника, картонени кутии и опаковки, за които са възможни различни размети и начин на затваряне, картонени кутии и листовки за техника, всякакви пликове, джобове и торби с лепенка, лента и дръжки, формуляри и  фирмени бланки, етикети на ролка, папки и офис консумативи, картонени вложки и детайли и кашони от велпапе с печат и лента.

Предлагаме материали за различни събития и сфери. Добавяме всичко необходимо, за да създадем добра визия. Следим за качеството, проверяваме готовия продукт.

Материалите, на които предлагаме обработка са мукава на листа, самозалепваща хартия (бяла, рециклирана и крафтова хартия), бял рециклиран и крафтов картон, велпапе (бяло и кафяво) и всички видове вълна и хартия.

Луксозни твърди кутии и торби с печат за луксозни стоки

Фирма „Поликарт ООД“ е създател на едни от най-добрите луксозни кутии и торби. Те са чудесен избор когато желаете да зарадвате скъп приятел или любим човек с подарък. Предлагаме кутийки с различна големина, подходящи за всякакви предмети.

Куриерски картонени пликове и куриерски кутии с печат и лепенки

С нашите куриерски продукти създаваме сигурност при транспортирането на продуктите. Пратката пристига здрава, защото се стараем да създаваме максимално защитаващи пликове и кутии.

Картонени кутии с вложки  за електроника от EVA антистатичен материал

Нашите кутии с вложки за електроника са надеждни да защитят всеки уред. Създава се подходяща вложка, която предпазва от наранявания и държи предмета неподвижен.

За повече информация :

Фирма Производител – Поликарт ООД гр. Костинброд 2230, ул. Славянска 46

Email: sales polycart-bg.com

Офис Костинброд: 0721 66145

Офис София: 02 9294951

Консултации за продажби: 0887435962 – Емилия Бончева – Управител

Author: admin