Офис столове – видове, механизми, функционалност

Екипът на Интенет магазини ком е подготвил интересна, полезна, ценна статия, касаеща изборът на офис столове.

Напоследък все по-голяма част от мениджърите на компании ясно промениха мнението си по отношение на подмяната на офис столовете с качествени, подсигурявайки удобство на служителите си.

Вие добър мениджър ли сте? Подменяте ли столовете в офиса на 2 години? Или сте ги оставили, докато не се повредят?

Отговорете в коментар на публикацията…

Да се върнем на офис столовете и видовете, които се предлагат у нас.

Можем да отличим най-често следните типове офис столове:

  • Директорски Столове
  • Президентски Столове
  • Работни Столове
  • Посетителски Столове
  • Ергономични Офис Столове
  • Геймърски Столове
  • Детски Столове
  • Посетителски Пейки, предназначени за специални кабинети.
  • Разни

И така, както стана ясно, столовете биват най-често избирани според предназначението и интензитетът на натоварване.

Директорският стол се отличава и по традиция би трябвало да се откроява в дадено търговско пространство. Трябва да се знае къде седи CEO-то.

Представяме Ви един от високите класове директорски столове, който е наличен онлайн в магазин Седни – линк към продукта.

Президентските и директорски столове са сходни, даже можем да кажем, че се касае за една основна група офис столове.

Работни столове – това са столовете, които ползват Вашите служители. Те трябва да са удобни, стилни и привлекателни. Не бива да впечатляват с някакви шокиращи екстри, а по-скоро трябва да паснат добре с интериора.

Ергономичните офис столове са тези, които предлагат дълго ползване, с допълнителни екстри. Ако Вашите служители работят по 12 часа на ден, то тогава ергономичните столове са добро решение.

ДИРЕКТОРСКИ СТОЛ – VIDEN HB HRUA 2

Посетителите, т.е. клиентите, Вие, когато посетите даден офис, винаги бивате посреднати, настанени на посетителски стол. Те, обикновено са грубовати, базови модели, и не се ползват много дълго време. Най-много час, в зависимост от времето, което ще протече срещата.

Напоследък все повече мениджъри държат клиентите да се чувстват комфортно и предоставят качествени посетителски столове. Отмина времето на стол, който струваше 20 лв. Днес, срещу сумата от около 300 лв. може да се избере посетителски стол, който да радва околото, да пасне добре на интериора, да даде увереност.

Столове за детска стая – колкото и странно да Ви звучи, има си отделна категория. Най-често тези столове се открояват с детски рисунки по седалката, по гърба, както и с шарен, креативен дизайн.

По отношение на екстрите, детските столове нямат много екстри.

Да поговорим за функционалността на офис столовете. Под функционалност се има предвид това, какво предлагат моделите, какви удобства и как те придават по-добро спокойствие на гръбначния стълб.

Много често директори търсят възможността от регулиране на силата на люлеене спрямо теглото на седящия, нещо, което присъства във високите класове модели.

Някои офис столове имат петстепенна система за заключване на облегалката, други предлагат изключително много режими за настройване, като целта е една – да направите столът удобен за Вас!

Офис столове – механизми

Механизмите могат да бъдат от тези, които позволяват лесно въртене, накланяне или привижване на тялото, така и специфични амортисьори, кръстачки, колелца и т.н.

Базов офис стол не се отличава с много екстри, докато високият клас продукти притежават десетки удобства. Тези удобства могат да Ви помогнат да почувствате разликата във времето, затова Ви съветваме да се консултирате с експерти, когато поръчвате подобен тип продукти.

Не щадете средства за комфорт и удобство и ще видите, че служителите Ви ще Ви обожават!

Някои от моделите, които виждате в статията са използвани от този електронен магазин за офис обзавеждане и столове.

Author: admin