Покупка на мебели онлайн – пет важни неща, които трябва да знаем

Колебанието за това, да закупим новите си мебели онлайн е огромно. Съмнението, притеснението, че няма да получим тази стока, която сме видяли на брошура, или онлайн, остават сред водещите моменти, които ни разколебават.

Ние, екипът на ИнтернетМагазини ком Ви представяме пет важни неща, на които да обърнете внимание, купувайки мебели онлайн.

  1. Изключително важно е да пазарувате от достоверни мебелни сайтове! Много лесно можете да определите дали един сайт е надежден, или фантом, като проучите отзивите на настоящите клиенти. За целта Ви трябват точно 5 минутки.
  2. Консултирайте се и по телефона, оставен на дадения сайт. Задължително разпитайте за настоящи клиенти, дали са доволни от даден артикул, който сте набелязали за покупка и едва тогава преминете към поръчката.
  3. Имайте едно на ум. Т.е. виждайки мебели, без значение дали се касае за кухня, или холна маса, то имайте предвид, че продуктът е подготвен от професионалисти и е съпътстван с допълнителен декор. С други думи, виждайки даден мебел на брошура, то трудно ще можете да издокарате тази картина и във Вашият дом, що се касае за цялолстната визия. Съветът ни е, да не се подлъгвате от детайлите, а да изострите вниманието си върху конкретния мебел.
  4. Доставката. Проучете колко ще Ви струва да бъде доставена стоката до Ваш адрес. Често доставката бива за собствениците на магазини, когато надвишава дадена сума. Проучете и едва тогава поръчайте. Ако изпитате затруднение с откриването на подобна информация, позвънете на консултанта и разпитайте.
  5. Плащането. Ако приемем, че сте решили да пазарувате мебели онлайн, то ще ви споделим една малка тайна, а именно: Когато правите покупка, плащайки предварително, т.е. с кредитна или дебитна карта, то доставката ще Ви бъде изпълнена с приоритет. В противен случай може да се наложи да чакате повече от 30 дни. Повечето търговци не го споменават, но с приоритет се обработват поръчките, които вече са заплатени.

Вярваме, че настоящите съвети ще Ви помогнат да вземете правилно решение и да обзаведете жилището си по един добър начин. Все пак онлайн си има много предимства, особено що се касае за разнообразие на продукти, на различни стилове мебели, на неща, които дори не сте виждали.

Успешно пазаруване от нас, екипът на Интернет Магазини ком!

Author: admin