Какво печелим, ако изберем хотел на брега на море

Решихте да почивате на море и се двоумите кой хотел да изберете? Ако вашият хотел e в съседство с плажа, ще добиете няколко изгоди. Ползите на един такъв хотел са:

Сутрин като се събудите Вие имате директен изглед към сутрешното слънце. Очарованието на морската вода, отразяваща на слънцето със своя златист цвят е неизразим. Страхотния пречистен въздух, наситен с йодни изпарения най –много се възприема именно, когато сте близо до плажа. Чайките, които пеят след третият ден вече не ви безспокоят, а се вмъкват в фантастичната среда на Созопол.

Времето, изживяно на плажа ще се удължи. Дори и да знаете за препоръките на лекарите да се предпазвате против изгаряния, вие клоните да прекарате 5 часа безпирно на плажа във веселие в Чено море. Няма нужда да изхабите един час, докато се отправите в хотела да обядвате и сезавърнете на плажа.Вашия хотел на морето ще е се намира на броени метри разстоение.

Ами нощното къпане? Защо не. Отидете с Вашите приятели на плажа за нощна бира, реализирайте едно нощно къпане, не изпускайте хавлията и и някоя друга руса мадама.

Бягане за здраве сутрин по плажа. Ако обичате да спортувате то времевия прозорец между вашето пробуждане и закуската може да бъде оползотворено бягане по плажа, след което да хапнете лека закуска.

Докато се разхождате в старовремския град Созопол по тесните павирани улички почувствате античните обичай и атмосферана Созопол чрез многочислените автентичните къщи направени от дърво, останали преди Освобождението.

Приоритетите са по-големи от отслабостите когато се прави селекция на хотел на плажа или или в ядрото на туристическата дестинация. Оставями сами вие да определите.

Author: admin