Какво да подарим на 8 март? Съвети за мъже

Всяка година в началото на пролетта милиони мъже са обединени от общ проблем, а именно – какво да подарим на 8 март? Но тази задача наистина не е лесна – има много жени, които трябва да бъдат поздравени, а подаръците за тях трябва да са различни. Ще ви помогнем с идеи за подаръци, стига да прочетете настоящата статия…

Как да изберем подарък за 8 март?


Празникът на жените е романтично събитие, но мъжете в навечерието на тази дата изобщо не са настроени за романтика, или поне повечето …

Първо, трябва да помислите за това предварително, дори да направите списък с дами, на които възнамерявате да подарите нещо. И също започнете търсенето предварително, така че в бързане и вълнение в последния ден да не купувате първото нещо, което ви попадне. С други думи – още от 1 март започнете плануването, създайте си списък с дами и запишете няколко предложения. Бъдете много внимателни, дамите около Вас да не „спипат“ списъкът ви, ч може да стане конфузна ситуация…

Второ, когато избирате какво да подарите на 8 март, изхождайте от това, дали е момиче или жена. Съпруги, булки и близки, с които имате близки отношения, трябва да получат по-скъпи подаръци.

Хубави сувенири за колеги и приятели.

Трето, помислете за възрастта на човека, за когото е предназначен подаръкът. Със сигурност ярките бижута няма да подхождат на възрастна дама и е твърде рано момичетата да получават скъпи бижута.

Подарък за мама за 8 март


Разбира се, цветята са класика в жанра. Те трябва да бъдат представени на 8 март на всички близки жени. Майката е на първо място. Но това не е достатъчно.

акво да направят тези, които поради възрастта си нямат собствени средства да си купят подарък?

Домашно приготвени подаръци


В този случай най-добрата идея е да направите подарък за мама със собствените си ръце.

Например цвете от хартия! Вижте как изглежда подобно решение:

Потърсете в интернет уроци за правене на всякакви сладки малки неща. Например, можете да направите красиви подаръчни свещи от обикновени парафинови свещи, като използвате различни багрила, аромати и всякакви неща – от черупки и сухи цветя до многоцветни мъниста.

Какъв друг оригинален подарък за 8 март ще зарадва мама със собствените си ръце:

  • кухненски вещици: държачи, престилки, салфетки;
  • козметична чанта, калъф за игли, възглавница за диван;
  • домашно приготвена ваза, свещник;
  • фотоколаж, родословно дърво;
  • самостоятелно декориран албум или рамка за снимки;
  • букет от сладкиши;
  • цветна аранжировка – икебана.

Кой е най-добрият подарък за майка?
Работещите деца могат да си позволят да купят нещо ценно за майка си. Но отново, финансите на всеки са различни. Ако можете да си позволите бижута, тогава няма да имате проблеми какво да подарите на майка си на 8 март – подарете й обеци, гривна или пръстен.

Ако искате да облекчите работата на майка си в кухнята, купете готварска печка, блендер, машина за кисело мляко, някои полезни кухненски джаджи: електрическо ренде за зеленчуци, електронна лъжица или други сходни.

Какво да подарите на жена си?

Нищо! Ако не е заслужила, разбира се! Ние се съмняваме в това и се шегуваме, разбира се…
Веднага ви предупреждаваме – поне на 8 март не трябва да давате на съпруги, дори и на най-битовите, тигани, тенджери, кухненски уреди, спално бельо и кърпи – нещо, което ще използва цялото семейство.

Зарадвайте любимата си жена с това, което е предназначено лично за нея.

Бъдете рицар (или джентълмен)
Започнете утрото романтично – постарайте се да станете рано и да приготвите лека празнична закуска и оставете жена си да си почине от кухнята поне този ден.

Ако вашият подарък е компактен (бижута), тогава кутията може да бъде скрита в букет или кошница с цветя, намеквайки, че са с изненада.

Докато половинката ви се възхищава на идеята ви и определя цветята във ваза, отворете бутилка шампанско и изпийте чаша за дамския празник.

Знаете ли как иначе да изненадате жена си? Отидете на пазар с нея този ден и я оставете да избере това, за което отдавна мечтае в магазина – нови ботуши, чанта или бижу.

Финални думи

Всичко зависи от конкретния случай, но едно е сигурно – направете подарък, планувайте го дни по-рано, например от 1 март почнете да планувате, а на самия 8 март трябва да бъдете изцяло подготвени.

Подарете и ще се радвате на обгрижване, обич и любов от дамите около Вас, и съпругата Ви, и майка Ви!

Желаем Ви здраве, късмет и весела пролет!

Author: admin