Гранитогрес – най-добрият избор за подова настилка

гранитогрес

При изпълняване на голям ремонт у дома, едно от най-важните решения е избирането на подходящата подова настилка. Това, какъв вид ще изберете, се определя от вашия бюджет, от ефекта, който искате да постигнете, както и от стаята, в която ще поставяте настилката.

Като един от най-предпочитаните варианти през последните години се е очертал гранитогресът, който е добре познат със своите предимства. Той е много здрав, създава стилен и естествен вид на стаята, а също така е и много дълготраен.

Подходящ е за всяко помещение

Гранитогресът може да намери своето приложение във всяка една част на жилището. Той е идеален за кухнята и банята, за хола и за терасата, но също така е чудесен и за поставяне в спалнята.

В търговската мрежа се предлагат различни решения, в това число и разновидности, които имитират перфектно дървена подова настилка (разгледайте предложенията на Praktis.bg).

Те ви създават усещането за уют, което е така характерно за дървото, но също така са и изключително здрави. По този начин взимате оптимизирано решение, което ви дава един чудесен баланс между естетика, цена и здравина.

Цената на гранитогреса изглежда все по-добра

Най-интересното е, че този висококачествен продукт вече дори и не е толкова скъп, колкото се смяташе преди. Ако в миналото цената му беше в пъти по-висока от тази на други подови настилки, в наши дни дори това не е съвсем така.

Ако се загледате, ще видите, че дори и един обикновен ламинат понякога надскача висококачествения гранитогрес, което е просто абсурдно. Какво ви дава ламината, което да е сравнимо с гранитогреса?

Качествено поставеният здрав гранитогрес е на практика вечен, докато ламинираният паркет се захабява по всевъзможни начини и само след няколко години ще изглежда в доста неатрактивно състояние.

Най-лесната поддръжка

Гранитогресната подова настилка е нещо, което се поддържа много лесно и изисква минимални грижи за да запази идеалния си външен вид. Дори когато е силно замърсено, този вид подово покритие се почиства само с няколко движения.

Това ще ви спести много усилия всеки уикенд, в който сте решили да подредите дома си и да го въведете в ред. Подовите настилки от гранитогрес изискват само един моп и някакъв почистващ препарат за плочки, след което ще отнемат само няколко минути от вашето време.

Author: admin