Обувки Eliza / Eliza Bulgaria /

Дамски сандали, дамски ботуши, дамски боти, дамски чехли, дамски обувки, мъжки обувки, мъжки боти, мъжки сандали, мъжки чехли.

Фирмата се занимава с търговия на обувки на българския пазар от 15 години. Притежава и работи с маркaтa : „Eliza“ Предлаганите от нас модели обувки са произведени от висококачествени материали. Ние постоянно се стараем да повишим качеството на обслужване на нашит­е клиенти !Търговия на едро и дребно !

Author: admin

25 thoughts on “Обувки Eliza / Eliza Bulgaria /

 1. МНОГО ХАРЕСВАМ ВАШИТЕ ОБУВКИ.КЪДЕ ЗАРЕЖДАТЕ НОВИТЕ МОДЕЛИ В ШУМЕН?БЛАГОДАРЯ ВИ!

 2. Здравейте,
  харесвам вашите обувки, но не мога да намеря сайт от който да пазарувам онлайн. Може ли да ми го изпратите?
  Благодаря Ви

 3. Имам ботуши и пролетни обувки от Вашата марка и се чувствам комфортно в тях.

 4. За първи път миналата година си купих ботуши и така всъщност разбрах за марката Елиза.Доволна съм и много си ги харесвам,а и не само аз.

 5. Имате много хубави ботуши и боти,но не мога да си ги поръчам.Продавате ги само на едро.Ако имате някакъв вариант на дребно искам да си поръчам два чифта ботуши и едни боти!Благодаря.Аз съм от Монтана видях ги в един магазин но няма моя номер 37.Телефона ми е 0888677332

 6. Здравейте,
  Харесва моделите Ви обувки, но трудно ги откривам по магазините, а в посочения сайт е възможна само продажба на едро 🙁 Имате ли сайт за продажби на дребно?

 7. Откога тази долнопробна китайска фирма минава за бьлгарска, а пьк обувките били и от висококачествени материали. Голяма пародия, би трябвало да се сезира КЗП за подвеждаща реклама, но като всичко в нашата Родина…. Тежко и горко на тези, кокто носят обувки с марката ЕЛИЗА

 8. Здравейте бих искала да си поръчам боти от миналогодишната колекция и ви писах на скай, но нямах отговор!

 9. Здравейте,
  в сайта, който Сте ни посочили може да се пазарува само на едро. Има ли онлайн магазин, в който можем да си закупим само по една бройка от Вашите артикули?
  Предварително благодаря!

 10. Изключително много харесвам вашата марка обувки. Затова че са български,удобни и много красиви и като цветове и като модели.Предпочитам елегантните обувки.

 11. Здравейте,
  Благодаря Ви за проявения интерес към нашите обувки. Онлайн може да пазарувате обувки с марката „ЕЛИЗА“ на http://www.twoone.bg. На този сайт можете да намерите пълната колекция на чанти и обувки с марка „Елиза“. Приятен ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *