Как да комбинирате обувките си този сезон с вашето облекло

Едно от нещата, които най-много ни вълнуват любителите на модата, е да обновяваме нашите рафтове за обувки и гардероб всеки сезон. Но освен това невинаги ни е ясно как да носим всяко облекло и да съчетаваме обувките според нашия стил и как те определят тенденциите. Комбинирането на вашето облекло е почти изкуство и, за щастие, все повече и повече опции се появяват и остават, които позволяват да адаптирате вашите вкусове и индивидуалност към начина, по който се обличате.

Маратонки

Тенденциите при спортните обувки или удобните дамски маратонки продължават да залагат на едноцветни модели с известна груба нотка, характерна за 90-те, където както платформи, така и масивни подметки са интегрирани за комбиниране при всеки повод и с всякакви облекла.

Някои кожени маратонки с определена платформа ще ви осигурят безценен комфорт. Освен това лесно се съчетават с по-спортен стил на обличане, дори и със спортно-елегантна риза.

Кожени боти

Животинският принт в модата ще продължи да бъде една от големите атракции, подчертавайки тигровия ефект като най-често срещаната и ярка новост на модните подиуми този сезон.

Подобно на забележителните и щедри платформи във всички видове обувки, масивната подметка все още присъства много и ще ви позволи да придадете небрежна нотка на всеки тоалет, който изисква известна сериозност, което го прави много по-привлекателен. Черни боти до глезена, придружени от миди пола и пуловер с яка, е една от многото възможни комбинации, които ни предлагат. Също така с прави панталони, както и добро дълго палто, ще постигнем семпла и много стилна модерна визия.

Обувки на платформа и ток

Всичко това не означава, че класическите обувки на висок ток или равни обувки са изчезнали от модните подиуми, още по-малко, а че големите платформи са най-изобилните елементи и, разбира се, най-фрапиращите. За тези от вас, които обожават обувките с висок ток, тенденциите явно са насочени към екстравагантни като дизайни и форми модели със запазване на височина.

Author: admin