eTERIKO.bg – първокласни етерични масла

Етеричните масла са продукти, синтезирани от природни блага като билки и растения. Техният чист естествен състав доставя значими ползи за ума, тялото и красотата.

Маслата с натурален произход представляват синергия от полезни вещества, минерали и витамини. Те доставят деликатна грижа, без да оказват странични ефекти върху организма.

eTERIKO.bg е онлайн магазин, специализиран в дистрибуцията на етерични масла и смеси, които осигуряват комплексно благоприятно действие. В продуктовата гама на онлайн магазина има разнообразие от естествени продукти, които да подобрят качеството на живот.

За какво спомагат етеричните масла и смеси от eTERIKO.bg?

Грижа за красотата

Етеричните масла и смеси от марката doTERRA доставят значими козметични ползи. Тези продукти в сайта на eTERIKO.bg оказват благоприятно влияние върху състоянието на кожата. Етеричните масла имат свойството да доставят естествена хидратация, като намаляват изсушаването или омазняването на кожата. Те носят подмладяващ ефект, като подобряват еластичността и стимулират производството на колаген. По този начин етеричните масла забавят процесите на стареене и поддържат жизнения вид на кожата.

Маслата с естествен произход доказано се преборват с несъвършенствата като акне, псориазис, белези, черни точки или кожни възпаления. Те ефективно почистват кожата, като същевременно изравняват тена. Етеричните масла поддържат здравината на кожата и й придаващ сияещ вид.

Етеричните масла с положително въздействие върху кожата са етеричното масло от тамян, лавандула, безсмъртниче, гераниум, лимонов евкалипт, розово масло. За да донесат оптимален ефект, етеричните масла се прилагат върху кожата и оказват своето въздействие.

Други козметични ползи на етеричните масла са, че укрепват структурата на ноктите. Маслата придават здравина на нокътната плочка и ускоряват растежа на ноктите. Натуралните масла действат положително и върху състоянието на косата. Те се втриват в корените на косата, като възпрепятстват косопада, ускоряват растежа, връщат блясъка и жизнения вид на косата.

Ползи за здравето

Натуралните продукти в онлайн магазина на eTERIKO.bg оказват благоприятни ползи върху здравето. Такива са специалните капсули на doTERRA, които имат различни положителни качества спрямо здравословното състояние на организма. Капсулите доставят ползи за храносмилателната система, като подобряват и забързват метаболитните процеси чрез своя ензимен комплекс от съставки.

Капсулите с натурален състав оказват положително въздействие и срещу алергични реакции. Те поддържат чистотата на дишането, предпазват организма от дразнители в дихателните пътища и подобряват здравето на дихателната система. Те са особено полезни за употреба по време на грипни инфекции, вируси или студени климатични условия.

eTERIKO.bg предлага и специални капсули, които възобновяват клетъчния комплекс. Капсулите представляват смес от етерични масла, които дават подкрепа на клетките, обновяват техните процеси и подобряват техните функции. Освен това, тези капсули предпазват тялото и клетките от появата на оксидативен стрес, проявяват мощни антиоксидантни свойства и поддържат клетъчното здраве.

Още съществени ползи върху здравето капсулите оказват в няколко посоки – пречистване на организма от свободни радикали, насърчаване на имунитета, предпазване от заплахи на околната среда. Освен това, капсулите подпомагат здравето на костите, мускулите и оптималното състояние на двигателната система.

Уютна атмосфера

В онлайн магазина на eTERIKO.bg се предлагат етерични масла, които носят успокояващо релаксиращо усещане и изграждат приятна спокойна атмосфера. За да доставят тези свои качества, eTERIKO.bg предлага и специални дифузери за разпръскване на маслата във въздуха. Те освобождават етеричните масла безопасно и бързо, като същевременно могат да дифузират по всяко време на деня.

Етеричните масла и смеси допринасят за положителната атмосфера във всяко пространство – от дома до офиса. Те притежават силни аромати, които се понасят във въздуха и оказват въздействие върху сетивата. Маслата с натурален произход действат с наситените си миризми, след което се разнасят в атмосферата и носят релаксиращо усещане. Натуралните масла и смеси от eTERIKO.bg внасят хармония в помещението, като действат върху нервната система и потискат симптоми на раздразнение, умора, тревожност и безпокойствие.

Друга значима функция на етеричните масла и смеси е, че те носят ободряващо усещане. Те енергизират, възвръщат силите и възстановяват баланса. Освен това, натуралните масла потискат негативните мисли и вместо това насърчават мотивация. Етеричните масла имат функцията и да пречистват въздуха чрез своите плодови нежни аромати. Те могат да премахнат вредните частици във въздуха и да донесат освежаващ ефект. Маслата

Такива масла, които носят спокойна и хармонизираща атмосфера, са маслото от чаено дърво, тамян, лавандула, лайм, безсмъртниче, мента, див портокал, грейпфурт, гераниум, жасмин, евкалипт и др. Те се разнасят в атмосферата, като внасят необходимото успокоение, уют, спокойствие.

Да обобщим дотук:

Етеричните масла се сдобиват с все по-голяма популярност като природни продукти с органично чист състав и комплексно благоприятно действие върху тялото, ума и емоционалния баланс.

Маслата и натуралните продукти в eTERIKO.bg притежават изцяло чист състав, който не оказва странични ефекти върху организма. В онлайн магазина има етерични масла и смеси с богат витаминен и минерален състав. Те доставят пълноценна грижа за кожата, като я почистват, хидратират, подхранват и подмладяват.

Етеричните масла и смеси могат да се погрижат и за трансформацията на атмосферата, като внесат спокойствие, хармония и релаксиращо усещане. Те се разпръскват във въздуха чрез специални дифузери, които безопасно и бързо пренасят наситените аромати.

Не на последно място, eTERIKO.bg се грижи и за здравето, като предоставя висококачествени капсули с натурален състав. Те укрепват имунната система, здравето на костите, сърдечно-съдовата система и храносмилането.

Author: admin