DMDDesignbg.com – първокласно качество в интериорните панели

DMDDesignbg.com – първокласно качество в интериорните панели

DMD Design е единствената българска фирма, която се занимава с производството и инсталацията на интериорни стенни панели.

В портфолиото на фирмата се предлагат два типа интериорни панели за стени, които съчетават модернистичен дизайн и уют в едно.

Високо качество на материала

DMD Design разработва висок клас интериорни стенни панели, които се отличават с безкомпромисно качество и здравина на материала. Първият вид стенни панели е изработен от дървесни частици, добавки и ПВЦ. За него е характерно, че се разполага в по-високия ценови диапазон и голяма устойчивост на материала.

Вторият вид стенни панели от DMD Design са изработени от 100% Полистирол. Този материал е от високо качество, като се характеризира с висока плътност, здравина и устойчивост. Стенните панели то DMD Design притежават качество, което позволява дълготраен живот на употреба. Те са влагоустойчиви и гъвкави, което ги прави лесни за обработка и монтаж.

Функционалност на панелите

Панелите от DMD Design се характеризират с висока практичност на приложение. Освен за принос в естетиката на дома и офиса, панелите имат функционалност и разширени ползи за употреба. Първото предимство на панелите е, че редуцират шума в пространството, благодарение на своята висока плътност. Те допринасят за изолирането на странични звуци и шумове от външната среда.

Втора функционална полза от стенните панели на DMD Design е, че те могат да прикриват несъвършенствата в интериора на помещенията.

Те са особено приложими за прикриване на недостатъци по стените като петна, износена мазилка или други външни забележки. Стенните панели се монтират изключително бързо и гъвкаво, затова могат да служат за прикриване на всякакъв тип стенни повърхности.

Лесно монтиране и поддържка

За разлика от останалите стенни облицовки, то панелите на DMD Design се отличават с гъвкавост и лесна обработка. Те могат да се монтират самостоятелно с помощта на подръчни материали като монтажна пяна и монтажно лепило.

Още едно предимство на панелите от DMD Design е, че предлагат лесна поддръжка. Тяхната релефна структура предотвратява замърсяване, а високата им издръжливост и устойчивост ги предпазва от повреда или промяна на формата.

Да обобщим дотук:

Фирмата DMD Design предлага последното нововъведение в сферата на интериорния дизайн, а именно декоративните панели за стени.

Те се отличават от останалите стенни облицовки по своята оригинална и модерна визия, която приляга и се съчетава с различни цветове и интериорни стилове,

Панелите на DMD Design имат високо качество и издръжливост, като носят естетика и практичност в едно.

Author: admin