Schmidt’s Naturals – Натурални дезодоранти –

ОФИЦИАЛЕН Вносител – Натуралните Дезодоранти Schmidt’s Naturals ВЕЧЕ и в България

Компанията се ражда през 2010 година, като нейн създател е Джейми Шмид. Всичко започва от град Портланд, Орегон, САЩ.

Мотивирана и с желание да създаде продукти, подходящи за грижата за човешкото тяло, тя успява да създаде продукти, които бързо да наберат популярност в цял свят.

Джейми се заема с мисията, да промени начина, по който хората мислят за натуралните дезодоранти. След направени изследвания и тестове на новосъздадената формула за натурален дезодорант, тя се оказва безценна, тъй като ефикасно неутрализира миризмата под мишниците, абсорбира влагата, оставя страхотно чувство върху кожата и притежава невероятен аромат. В резултат на голямото търсене на продуктите, Schmidt’s започва да се разраства, като горски пожар. Ефективността на Schmidt’s натурални дезодоранти, привлича вниманието на големия предприемач Майкъл Камарата, който издига младата компания със своя професионализъм в областта на развитието на новосъздадени марки.

Ако търсите органична козметика, продукти за грижа на тялото, то задължително трябва да разгледате онлайн магазина за натурални дезодоранти.

Ако направите поръчка над 39 лева, ще получите продуктите без да заплащате доставка, до всяка точка на страната ни, нещо важно, което ще спомогне за спестяване на разходи за подобни услуги.

Ако търсите различни дезодоранти или стикове за чувствителна кожа, то schmidts-distributor.com е магазинът за Вас…
Настанете се удобно и поръчайте новите продукти, тествайте и сами ще се уверите, че се касае за качествена продукция.

Няма как да не споменем и за специалните стикове, предназначени за път. Предстоят много летни, топли месеци, дни, през които всеки от нас пътува. Подобни стикове са с привлекателен и нежен аромат и ефективно могат да неутрализират миризмата под мишниците и да абсорбират влажността, благодарение на това, че съзържат растителни пудри.

Важно е да кажем,че продуктите не съдържат изкуствени аромати, а са ароматизирани с етерични масла.

Кожата не усеща лепкаво и мазно, а напротив, продуктите лесно се абсорбират от кожата.

Не ни остава нищо друго, освен отново да Ви приканим да тествате този тип продукти.

Author: admin