ITGStore – професионално оборудване и консумативи за бизнеса

Бизнесът е съществен елемент, допринасящ на икономическо и професионално равнище в живота и бъдещето на хората. Всеки собственик на бизнес компания обаче следва да намери път към оптимизация на производствената и оперативната дейност, за да се генерират максимални ползи и да се гарантира устойчиво бъдеще.

ITGStore.bg е онлайн платформа на фирмата с изцяло румънски капитал – IT Genetics. Фирмата има ключово присъствие на международния пазар вече 15 години като дистрибутор на висок клас технологии, предоставящи комплексни решение за подобряване на съвременния бизнес. Онлайн платформата на ITGStore дава достъп до интегрирани системи от домейни, предназначени за събиране на данни, автоматична идентификация и точки на продажба за опресняване на оперативните процеси.  Главната мисия на ITGStore е да създава иновативни, ефективни и рационални решения, които да изграждат оптимално бъдеще за бизнеса.

Продуктови категории и услуги

Продуктовата гама на ITGStore е богата и съобразена с последните технологични тенденции. Онлайн платформата предлага професионално разработени решения, които са поделени спрямо различните приложения в сферата на бизнеса. Продуктите на ITGStore улесняват дейности като проследяване и сканиране, точки на продажба, печат, телекомуникации, сигурност и идентификация и ИТ инфраструктура. В портфолиото на онлайн магазина можете да откриете компютърни и мрежови аксесоари, баркод четци, мобилни терминали, четци, машини за етикиране, точки за продажба, промишлено оборудване, консумативи, софтуер.

Всяка от продуктовите категории на ITGStore е предназначена за подпомагане на бизнес от всяка сфера. Онлайн платформата предлага персонализирани индустриални решения, които са специално разработени спрямо спецификата на всеки отделен бизнес. Продуктите на ITGStore са съобразени спрямо специфичните пазарни характеристики на компаниите, затова са подходящи за всякакъв тип компании.

ITGStore може да удовлетворява потребностите на бизнес, свързан с финанси, строителство, търговия на дребно, складиране, логистика, образование, събития, производство, гостоприемство, комунални услуги, здравеопазване и обществени институции.

Освен продукти, ITGStore предлага и услуги за улесняване на бизнеса. Онлайн магазинът дава възможност на клиентите да се възползват от инсталационните услуги на фирмата. При необходимост за инсталиране на закупените стоки за бизнеса, ITGStore разполага с доверен екип, който може да се погрижи за професионалната им инсталация. При възползването от инсталационните услуги, екипът на ITGStore има грижата да се заеме с безплатната техническа поддръжка на инсталираните стоки. Тази услуга спомага на компаниите да се снабдят с професионално инсталиране на продуктите, но и с периодична безплатна поддръжка, която да удължи живота на стоките.

Още една услуга на онлайн магазина ITGStore е, че потребителите могат да наемат използването на професионално оборудване. Заплаща се съответна цена спрямо услугата под наем, която фирмата предлага. Това е лесно и практично решение, ако клиентите се нуждаят от временна употреба на дадена стока за бизнеса.

Отличителни характеристики

ITGStore предлага многообразие от продукти, които предоставят специфично решение за оптимизацията на бизнеси от всяко естество. Освен богатата продуктова гама и високата складова наличност на онлайн магазина, ITGStore се отличава и с други характеристики.

Онлайн магазинът се откроява с бързия срок на доставка. Когато продуктите са налични в сайта, клиентите могат да се снабдят със своите поръчки в рамките на 1-3 работни дни. Още повече, доставката на ITGStore за територията на цяла България е безплатна при покупка над 80 лева. Допълнителен бонус към аспекта на поръчка и получаване за клиентите е, че ITGStore дава възможност за проследяване на всички процеси около доставката – обработване, пакетиране, изпращане и пристигане. Потребителите могат лесно и бързо да контролират и наблюдават пристигането на своята поръчка. ITGStore улеснява и методите за плащане, като предоставя на клиентите няколко опции – банков превод или наложен платеж.

Още един отличителен белег на онлайн магазина ITGStore е, че той се грижи за потребителското изживяване, като предлага на клиентите възможност за 15-дневен срок за връщане. През този период е валидна гаранция за тестване и проверка на продукта. При идентификация на проблем от клиента, стоката се връща напълно безплатно.

Обслужването е друга отличителна черта на сайта за бизнес стоки ITGStore. При наличието на въпрос или проблем, клиентите винаги могат да се обърнат към отдела за обслужване на онлайн магазина. Служителите на ITGStore са винаги налиния, отговарят бързо и се грижат за осигуряването на оптимално клиентско изживяване.

ITGStore се отличава и като сайт, който предлага на своите клиенти продукти на подбрани марки производители. В онлайн магазина могат да бъдат намерени стоки на едни от най-добрите световни производители. Някои от тях са Brother, Star, Honeywell, Citizen, Epson и прочие.

Не на последно място, онлайн магазинът ITGStore се откроява със спазването на съотношението между качество и цена. В сайта могат да бъдат открити висок клас продукти, които са иновативни и произведени спрямо последните технологични тенденции. Въпреки това, ITGStore се стреми да предлага на клиентите си разумни цени, без да прави компромис с качеството.

Свидетелство за това са промоционалните оферти на ITGStore. Онлайн магазинът има традицията да радва своите клиенти, като реализира специални намаления на своите продукти. Кампаниите на ITGStore предоставят на потребителите уникалната възможност, да намерят най-доброто решение за развитието на своя бизнес срещу изкушаваща и разумна цена.

Такава възможност ITGStore предлага и на Черния петък, когато магазинът ще участва с намаления на продукти до -80%. За да извлекат максимални ползи от намаленията, потребителите могат да се абонират за сайта и да получат известия при протичаща кампания. Черният петък на ITGStore се очаква да завладее пазара за бизнес стоки на 18 ноември от 08:00 часа.

Author: admin