Цветове за спалното бельо

Най често при декорирането на една спалня, това което се взима предвид с особено внимание обикновено са цветовете на стените и мебелите.  Но в рамките на декорацията на една спалня има и други аспекти, които могат да повлияят, за да се създадат различни среди или стилове в стаята. Един такъв аспект е спалното бельо.

Спално бельо за светли спални

Ако търсите стая, пълна със светлина, най-добре е да изберете светли цветове или много меки нюанси на цветовете, като бяло, много светло тюркоазено синьо, бежово. Цветове са универсални, но ще направят стаята по-светла, уютна и чиста. Можете да изберете и красиви 3D спално комплекти.

Спално бельо ранфос цена

Спално бельо в мъжки стил

За спални, които са насочени към по-традиционен мъжки стил, цветовете или нюансите често са малко по-тъмни. Декорирането на спалня в сиви тонове или използването на гамата от кафяво обикновено е от ключово значение. В допълнение, други цветове като синьо, червено или зелено също обикновено са най-често срещани. Но да не забравяме едно много важно нещо, че цветовете нямат пол и всеки е идеален, ако ви харесва. Спалното бельо не прави изключение и често представителите на силния пол предпочитат чаршафи в по-тъмни цветове.

Спално бельо за дамите

Розовото е най-класическият цвят за спалния на момичета или жени. Но нека излезем извън нормата с други цветове, които също могат да придадат това женствено докосване. Лилавото например е цветът тясно свързан с феминизма, над представителството на пола. Можем да го намерим във щампи на цветя или мандала и да получим страхотна декорация. Със спално бельо в лилаво няма как да сгрешите, защото то създава романтичен ефект с нежните си тонове.

Младежко спално бельо

Спалното бельо в младежките спални привлича вниманието към използването на различни цветове. Те обикновено са ярки и весели цветове, които превръщат стаята в пространство, пълно с радост и живот.

Спално бельо за традиционни спални

Ако искате да придадете на спалнята си традиционен и класически щрих, можете да изберете светло спално бельо, без блясък или ярки цветове, следвайки традиционните нюанси на бяло, бежово и кафяво. В тези случаи текстурите и формите обикновено са щамповани кувертюри, кадифе и волани. Традиционните спални комплекти обикновено са монохромни и изчистени.

Author: admin