Стъпки за изработка на сайт

Стъпки за изработка на сайт

Какво вклчюва изработката на сайт.

1. За всеки един сайт първото нещо което трябва да се види е това, какво ще е неговото име – как ще се казва или неговия домейн. (mysite.com)

Това важен момен, понеже вие няма да може след това да смените името на сайта(евентуално као не искате да се регистрира друг домейн, който се плаща отново). Името е важно защото то трябва да показва името на фирмата ви или дейността, която ще искате да покажете. За съжаление повечето имена са заети и вие ще трябва да комбинирате с bg наставка или да комбинирате две думи. Помослете добре преди да се спрете на финалното име.

2. Избор на визия. В днешно време сайтовете се правят с готови визии за да се постигне по ниска цена при изработка та им. Добре е да разгледате повече визии и да се спрете на най-подходящата за вас. Да може да представи вас и вашата идея, продукти или услуги по най-подходящ начин. Знайте, че всяка визия може да се променя и да се редактира така, че да стане още по-подходяща за вас.

3. Третата стъпка е създаване на структура на менюто, което искате да покажете. Това са секциите във вашия сайт, подобно на „за нас“, „услуги“, „продукти“, „контакти“ и други. Тук може да сте спокойни, понеже по всяко време може да се правят промени за това какво ще включва и как ще е подредено.

4. Изготвяне на текстовете които искате да публикувате и подготвяне на картинките които искате да покажете. Тази част е най-трудна за всеки, който иска някой да му изработи сайт. В общи линии изработката на сайт е най-бвана в тази си част. Клиента трябва да измисли текстовете си а това не е лена задача. Даже някои хора очакват изработка на сайт да включва и създаване на текстови и снимков материал, което няма как да стане понеже само клиента знае какво иска само той може да си изложи писмено мислите и вижданията.

5. По желание но силно препоръчано е направата на сео оптимизация. Няма какво да се лъжем, SEO оптимизация, извършена от надеждна компания, каквато е W-SEO.com може да Ви възвърне инвестицията в най-кратки срокове.

Author: admin