Специализиран магазин за моторни масла

MotornoMaslo.BG е специализиран авто магазин, предлагащ консумативи за обслужване на вашия автомобил или мотоциклет, както и добавки за подобряване на работата му и справяне с възникнали технически проблеми. Предлаганите присадки са с доказани качества и имат много добри отзиви от клиенти, закупили ги и спестили доста пари от ремонти.
Ние сме официален дистрибутор на топ марки – Castrol, Bardahl, Mobil, Liqui Moly, Total, Motul, Elf, Eneos, Champion, Repsol, BMW, K&N, Mahle, Coopersfiaam, Fuchs, Bosch, Valvoline, Eurol, Ravenol и други. Портфолиото ни от резервни части е подбрано изключително внимателно, съобразено с богатия ни опит в търговията, мненията на клиенти, конкурентни цени и т.н.
Смяната на масло и филтри е изключително важен момент за правилната и надеждна работа на всяка кола, мотор, ATV или UTV. С времето и изминатите километри моторното масло започва да губи защитните си свойства, което излага на риск работата на двигателя, а всички знаем колко скъпи и бавни са тези специфични ремонтни дейности. Обслужвайте редовно своето моторно превозно средство, за да си осигурите по-дълги и безпроблемни пътувания.
В нашия онлайн магазин за масла можете да изберете най-правилния продукт, селектирайки го по вискозитет и изисквания на автомобилния производител. След това лесно можете да поръчате онлайн или на телефон 0876628481. Почти всички стоки са налични на склад, така че, още на следващия ден ще го получите с доставка до офис или адрес на куриерски фирми Еконт или Спиди.
Ние не сме стандартния търговец – ние обичаме автомобилите и моторите, и искаме да предадем тази страст на всички наши клиенти. В нашия блог, както и профилите в социалните мрежи може да получите много полезни съвети, да прочетете интересни новини, както и да се насладите на уникални изображения от света на тунинга и моторните спортове. Изберете ни и обещаваме, че ще бъдем довевен приятел и навигатор в този така обсебващ авто и мото свят.

Author: djunev

2 thoughts on “Специализиран магазин за моторни масла

  1. Редовно поръчвам от тях добавка Bardahl BDC, която според мен е повече от задължителна за всеки дизелов автомобил, предвид гадната нафта, която ползваме. Всеки път поръчката е изпълнена бързо и на следващия ден си я взимам от офис на Еконт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *