Софтуер за MMS и SMS маркетинг

Все повече креативни компании търсят алтернативни начини за рекламиране на стоки, отстъпки, промоции.

Много големи компании разчитат на SMS маркетинг софтуер, чрез който актуалните оферти достигат до много хора.

Нека Ви дадем пример. Участвате в игра за спечелването на голям смарт телевизор, регистрирали сте се и очаквате изтеглянето на печелившия. Компанията, организирала играта, е събрала, естесвено след като сте се съгласили с условията, мобилните номера на участниците. След приключването на играта, въпросният телевизор бива намален с 50 %, Вие бивате информирани за това намаление. Хуквате кредитната си карта и директно го поръчвате, тъй като цената му е на половина по-изгодна. Това е само малък пример, как работи SMS маркетингът.

В този случай печелят и двете страни, търговецът, тъй като има нов клиент, както и Вие, тъй като се се взъползвали от намаление.

Чисто технически, как се случват нещата, можете да разберете от тази компания: Protexting.com.

Днес, през 2020 година, маркетингът е толкова голяма сила, че каквото и да продавате, с правилната кампания, ще можете да увеличите драстично продажбите.

Било то SEO оптимизация, било то PPC, било то маркетинг за социални мрежи, или MMS и SMS маректинг, то трябва да знаете, че ако работите, ще има успех, ако тествате различни маркетингови стратегии, ще достигнете до точните решения, за точната формула, формулата, която всеки тързи, за да увеличи продажбите си.

При това с минимални разходи.

Ние, екипът на Интернет Магазини, тъй като имаме и отдел за онлайн маркетинг, вярвяме, че подобни услуги имат много голяма сила, най-вече за това, че тръстът, доверието у потребителите, когато получат рекламно съобщение на смартфонът си, е огромно. Много лично се приема текстовото съобщение и процентът на реални клиенти, видяли подобно съобщение е далеч по-голям, от мейл маркитенгът, например.

Финални думи. Тествайте услугите на компанията, спомената по-горе, разгледайте пакетите и експериментирайте.

Без значение, дали развивате бизнес извън България, или в България, имате възможност да се уверите в силата на този тип онлайн бизнес, а ако не Ви допадне, можете да се насочите към друг тип маркетингови стратегии.

Author: admin