По-вкусният подарък!

Наближава празник на любим човек, отивате на сватба, чудите се с какво да изненадате половинката си, или просто имате нужда да поднесете на някого малко красота и удоволствие? Поводи за подаръци, колкото искате… И, за да бъдете оригинални, ние ви предлагаме да се обърнете към нас и да вземете красив букет от бонбони или от плодове за вашия случай.

Фирма Ред Лайн Груп се занимава с приготвянето на букети от бонбони – ръчно изработени композиции от шоколадовите изкушения на Ferrero Rocher, красиво оформени като цветя, добре аранжирани и опаковани! Занимаваме се и с carving – букети от плодове гравирни и изрязани във формата на цветя или красиви фигури. Плодовете се обработват непосредствено преди доставката, за да са свежи, и не се използват консерванти.

Подготовката на продуктите ни е свързана с много идеи и часове работа, но винаги сме отворени за вашите въпроси и предложения. Фирмата разчита на усърдната работа на професионалните си аранжори и на добрата комуникация с клиентите. Така че не се съмнявайте, че:

ние сме тези, които ще се постараят да удовлетворят желанията ви и

ние сме тези, които ще донесат в деня ви красота и удоволствие.

Author: admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *