Плочки за баня от Djia.bg

Порцелановите каменни изделия са отлично решение за декориране на баня. Този завършващ материал се характеризира със здравина, устойчивост на влага и издръжливост. Как обаче да изберем подходяща плочка? Предлагаме три препоръки, които ще ви позволят да закупите плочки за банята.

Размерът има значение

За малки бани определено. Не давайте предпочитание на мозайка или плочка с малък модел, те ще стеснят стаята и ще я направят напълно мизерна. Голяма плочка с изображението на фигури ще бъде абсурдна и масивна. Керамичен гранит със среден размер е идеален за малки пространства.

Собствениците на големи бани не е необходимо да се пазят от драматични експерименти: играйте с инсталирането на керамични мозайки, изложете изображението върху цялата стена или направете оригинален 3D рисунка.

Добавете цветове

За визуално разширяване на стаята ще бъде възможно да се добавят светли цветове: бежово, пшеничен, бял шоколад или мляко. Феновете на морската тема трябва да разгледат декорацията на банята в сини, тюркоазени, лазурни тонове. Сочна палитра от горски плодове ще направи дизайна по-ярък и изгодно ще постави акцент. За да изберете правилния нюанс, свържете се с онлайн магазина на керамични плочки в столицата.

Няколко думи за повърхността

Гланцовите плочки често се използват за облицовка на стени в баня. Той има значителни предимства: характеризира се с лекота на грижа и визуално разширява пространството благодарение на отражението на светлината. Матовите плочки са чудесни за подови настилки. Няма да се подхлъзне, дори когато попадне вода. Акцентът на дизайна ще бъде текстурирана плочка, наподобяваща змийска кожа, метал, напукано дърво.

Djia.bg – ако търсите плочки за баня, то Ви препоръчваме този онлайн магазин

Author: admin