Онлайн магазин за фолио и стикери

Креативните стикери правят така, че да оставят послание върху превозното Ви средство.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е стикери-1024x360.jpg

Например, ако сте млада и неопитна дама, то можете да поръчате стикер с формата на цветя, който стикер, когато бъде видян от другите участници в пътното движение, ще ресектира, или ще даде знак, че млада дама шофира, т.е. ще имат едно на ум, шофирайки в близост.

Това е елементарен пример, че стикерите за автомобили, освен допълнително разкрасяване, имат и друга ключова роля, а именно – да оставят послание.

Друг пример, когато Ви се роди бебенце и искате да поставите лепенка, обозначаваща, че в нея се вози бебе, то креативен стикер би направил така, че много шофьори да се впечатлят. Повечето знаете, че фирмите, предлагащи памперс, поставят лепенки и Вие и получавате безплатно, но тези лепенки са семпли, съвсем не а креативи , докато стикери, които бихте си избрали от Foliobg.info биха съпътствали ефекта УОУ, а какво по-хубаво от това?

С моделите автомобилни стикери, които предлагаме нашия в онлайн магазин за фолио, Вие можете да придадете класа на колата си.

По-горе Ви бе представена идея, предложение за едни от популярните стикери, но Вие имате възможността да поръчате стикери по Ваш дизйн, по ваша идея. Например, ако имате мотоциклет и искате да го облепите с оригинални лепенки, но нямате възможност да ги намерите онлайн, то можете да поръчате аналог, изработен от фирма с печатница. Това е друг важен пример, в който можете да разрешите сложен казус, що се касае за визията на Вашият мотоциклет.

Освен продуктите, които по-горе Ви споменахме, в онлайн магазина можете да поръчате най-различни ленти, татуировки, рейсинг стикери, различни по размер и тип пламъци, стикери за велосипеди и много други сходни артикули.

Много читатели и клиенти питат, дали стикерите се поставят лесно върху основата на превозното средство. Именно и поради тази причина Ви добавяме следното разяснение. Стикерите могат да се поставят в домашни условия от всеки един от Вас, нещата са изключително прости и лесни. Достатъчно е да почистите добре повърхността, а ако се касае за автомобил, да го измиете добре, да изчакате да изсъхне, след което да положите самия стикер.

Естествено, има много съвети онлайн, за най-добро лепене, като трябва да внимавате да не остава въздух и да няма прах, преди самото залепване.

Най-общо казано стъпките са следните:

Стъпка 1 – премахва се силиконовата лента, на която е залепен стикера, за по-лесно разбиране, това е задната част, основата, върху която е самия стикер.

Стъпка 2. Хваща се стикера в двата му края и се доближава около сантиметър до повърхността. По този начин се определя по-точно мястото, към което сте насочили стикера.

Предпоследната стъпка 3.  Стикерът се залепва в единия край, притиска се с шпатулка  и се изглажда бавно, като целта е леко по леко, или по-точно, на части да се залепи целия стикер.

Финалната стъпка 4.  След като стикерът е залепен, се минава още веднъж с  шпатулката с не много силно натискане.

Тези прости, но ефикасни съвети ще Ви помогнат лесно да залепите новия си стикер.

Да обобощим: Имате място, от което да поръчате най-разнообразни стикери, имате и начин, по който се лепят. Не ви остава нищо друго, освен да включите въображението си, да измислите персонален стикер и да си го поръчате.

За още по-голямо удобство Ви оставяме телефон за поръчка на стикери, а именно: 0899 915 662 …

Author: admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *