Онлайн магазин за детски и бебешки дрехи Carnival Kids

Атрактивните магазини на веригата CARNIVAL KIDS ще ви срещнат с най-новите модни тенденции в детските облекла и бебешки дрехи. Удобни, практични, елегантни и уникални, детските дрехи CARNIVAL KIDS даряват увереност, самочувствие и цветно настроение.
Верига магазини “Carnival Kids” е на българския пазар от 1997г. Нашата основна цел е да задоволим нуждите на българския потребител от висококачествени бебешки и детски дрешки и аксесоари. Заедно с това нашите цени са конкурентни и достъпни за всички. За нас от първостепенно значение са удобството и комфортът на детската дреха, както и качеството и безопасността на материалите, от които е изработена. В нашите магазини ще намерите голямо разнообразие от дрехи и аксесоари за Вашите малки съкровища, с които те винаги ще бъдат модерни и атрактивни.
За по-голямо улесенение на нашите клиенти от 6 месеца разработихме и интернет магазин: www.carnivalkids.com. Така всеки един клиент има възможност да направи поръчка от цялата страна – бързо, удобно и на спокойствие направо от дома си.

Author: admin

1 thought on “Онлайн магазин за детски и бебешки дрехи Carnival Kids

  1. Поръчах за подарък една рокля от този магазин и за мое съжелени миришеше ужасно – на мърша. Все едно нещо беше умяло върху нея. Накиснах я и едно от манистата дето беше на нея се скъса. Поне миризмата беше изчезнала

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *