Електронен магазин Stickerix – стикери за стена

Stickerix е онлайн магазин, предлагащ богато разнообразие от декоратични стикери за всички стаи от Вашето жилище, както и огледала, картини и щори.

Можете да изберете стикери от настоящата база от данни, или пък да съдействате за изграждането на персонални такива, стикери, на които желаете да видите Вашето фирено лого, или специално послание, поздрав и други сходни.

Днес, чрез технологиите, всичко е възможно. Достатъчно е да включите въображението си и да поискате съдействие от правилните хора, разполагащи с качествена техника. Останалото е лесна работа.

Позволете ни да дадем пример. Имате заведение, но стените са изчистени, семпли. Желаете да добавите допълнителни щрихи и да разнообразите интериора. Е, чрез стикери от онлайн магазин STickerix.com лесно можете да промените визията. С малки усилия можете да придобиете максимален ефект, да направите така, че заведението да изглежда приветливо и интересно за посетителите.

Друг пример. Собственик сте на фитнес клуб. Искате да добавите стикер с надпис „No pain no Gain“, но сте изправени пред дилемата как да го направите? Имате два основни варианта – вариант едно, да викнете художник, който да нарисува надпис с фитнес изображение, или вариант 2 – да поръчате стикер с този надпис.

При първия вариант нещата ще станат бавно, по-сложно, но за сметка на това ще бъдат по-скъпи. При варианта със стикера, то нещата могат да станат буквално за 24 часа, или за едно денонощие, от мига на поръчката. Стига да сте подбрали визията. Ако нямате визия, можете да поискате предложения от компанията.

Съществуват и други предимства на стикерите, пред художествените изпълнения.

Ето ги и тях:

  • Стикерът, когато Ви омръзне, може да бъде заменен с друг, по-разчупен, с друга визия.
  • Цената не е никак висока, което прави така, че лесно да се възползвате.
  • Можете сами да си залепите стикерите ,стига да се съобразите с изискванията на конкретните повърхности.
  • Бързо изработване и доставка.
  • Перфектно качество на образа.

Е, уважаеми читатели на Интернет Магазини, вече сме сигурни, че когато обзаведете жилището си, когато дойде времето за интериора, ще включите и стикер за стена.

Едни от популярните стикери, които всички сте виждали в интернет пространството, това са стикерите под формата на часовник. В средата – часовников механизъм, а отстрани – огромни цифри. Ето, това е пример за подобни стикери, които са креативни и оригинални, и същевременно вършат чудесна работа, показвайки ни точното време.

Ако участвате в няаква организация, например – ако сте ловец и принадлежите към дадена ловна дружина, или пък сте OFF-Road почитател и заедно с клуб от други ентусиасти „катерите“ различни терени със специално предназначени, високопроходими превозни средства, то отново StickerIx има какво да Ви предложи. Можете да изработите колективни стикери, които да Ви отличават, придвижвайки се.

Е, уважаеми читатели, по-горе Ви споделихме няколко примера за декоративни стикери, дадохме ви и идеи, а от Вас остава да харесате и подберете правилния стикер, след което да го поръчате.

За бърза поръчка можете да ползвате телефон: 0885 903 562

Author: admin