АДМИН БГ

Стремейки се да предостави всичко необходимо за ремонт на лаптоп Admin BG внася и оригинални клавиатури, който Ви предлагаме на нал-добстъпни цени.

Не забравяйте да се грижите добре за вашата клавиатура. Тя е деликатна и може да се развали или счупи лесно. Почистваийте я с необходимите за целта препарата и уреди. Не използвайте разледители за бои, лакочистител, кореселин. Не я забързвайте с груби или твърди материи – ползвайте памучени.

Ние също бихме могли да извършим това почистване само за 10лв, с гаранция за максимално качество. Добрата поддръжка на всеки един елемент от Вашия лаптоп удължава неговия живот многократно. Това важи и за клавиатурата.

Админ БГ е сред основните вносители на оригинални матрици за лаптоп в българия. Имаме налични на склад почти всяка една матрица за моделите налични в Европа. Дори да сте закупили вашия компютър от другаде, ние мовем да доставим необходимата за вас матрица.

Няколко съвета от нас как да се грижите за вашия лаптоп и по специялно за неговата матрица и как да я чистите :

1) Направете си сами разтвор за поачистване :

Перфектното решение за тази цен е дестилирана вода (използшайте този вашиант за леки замърсявания). При по-серизни и упорити петна по матрицата на вашия лаптоп направете разтрор 50/50 дестилирана вода и бял оцет.

* Произшодителите не препоръчват почистване с препарати съдържащи алкохол или силни разтворители за почистване на дисплея !!!

2) Поставете направения разтвор в контейнер/бутилка която има капачка тип спрей. В никакъв случай не го използвайте за да пръскате директно срещу матрицата на Вашия лаптоп.

3) Нанесете малко количество от разтвора на мека памучена тъкън (можете да използвате и парче от стара тениска), микрофибърна кърпа. В никакъв случай не използвайте вълнен плат!!! Не напоявайте плата просто го навлажнете леко! Прекомерно мократа материя ще остави следи по матрицата на вашия лаптоп, а може дори да го повреди или изгори.
4) Чистете дисплея равномерни движения по цялата му дължина (няма значение дали движенията са хоризонтални и вертикални). Не натикскайте прекалено силно, това може да повреди матрицата. Ако след първото почистване забележите остатъчни петна, не се притеснявате да повторите почистването, прото използвайте чиста част от кърпата.

Author: admin

https://buh.ua/ua/maintenance-of-accounting-in-llc ,Ведення бухгалтерського обліку ТОВ.

2 thoughts on “АДМИН БГ

  1. Служителите във фирмата са млади и изкючително пъргави. Работят бързо и качествено на много добри цени. Отремонтираха ми лаптоп, за който техни колеги твърдяха, че трябва да се смени дъното. Ако търсите качество това са хората!

  2. Занесох един монитор при тях за ремонт. След 2 седмици се обадиха че е готов. Платих и си го взех. Пускам го в къщи не работи. Обратно им го върнах и тека от 20 Май та до 16 Септември. Оправданието: „Чакаме части, Колегата го няма, Нямаме читави части, Другата седмица ще е готов, Колегата е в отпуска, И тези части не стават и т.н.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *