Интернет магазини в България - Каталог на българските онлайн магазини

Интернет магазини в България - Каталог на българските онлайн магазини
 
 
Няма мнения |

Онлайн магазин на Рея МП ЕООД

Онлайн магазин на Рея МП ЕООД – официален вносител и представител на марките WAECO Dometic, Webasto. Вече можете да разглеждате каталога ни онлайн и да поръчвате през Интернет. Атрактивни промоции.


 
 

Онлайн магазин на Рея МП ЕООД

Dometic Waeco [Дометик Веко] е производител на богата продуктова гама за комфорт в превозните средства, включваща мобилни охлаждащи системи, електрозахранващи компоненти и асксесоари, продукти за автомобилен комфорт и климатични инсталации, части и оборудване за превозни средства.
Dometic Group е клиентски ориентиран водещ доставчик на продукти за каравани, къмпери, автомобили, камиони и плавателни съдове. Ние доставяме пълна гама климатици, хладилници, тенти, готварски печки, хигиенизиращи системи, осветление, мобилно захранващо оборудване, решения за комфорт и сигурност, прозорци, врати и друго оборудване, улесняващо живота в свободното време. Ние доставяме и широка гама оборудване за обслужване и поддръжка на климатици. Осигуряваме и специално проектирани хладилници за транспорт и съхранение на медицински продукти, храни и лабораторни материали. В продуктовата гама се включват климатици за яхти, камиони, каравани и къмпери, хладилници за камиони, леки автомобили и специални превозни средства.

Оценка
 

Впечатления и коментари

Напишете вашето мнение или коментар за този магазин

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2018. sitemap | Правила & Условия | Поверителност